Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pantić:

'Eulex i KFOR su okupatori, neka napuste sjever Kosova'

Kosovo
Anto Magzan/PIXSELL
05.02.2013.
u 09:28

– Zahtijevam u ime općine Kosovska Mitrovica da okupatorske snage odmah napuste sjever pokrajine – objavio je Pantić u svom priopćenju

Predsjednik općine Kosovska Mitrovica i zapovjednik Civilne zaštite Krstimir Pantić ocjenjuje da za jučerašnje ranjavanje dvoje srpske djece u Kosovskoj Mitrovici odgovornost snose KFOR i Eulex. Pozvao je građane da prekinu komunikaciju s pripadnicima međunarodnih snaga jer su oni "okupatorske snage", javljaju mediji u Srbiji.

– Zahtijevam u ime općine Kosovska Mitrovica da okupatorske snage odmah napuste sjever pokrajine. Pokazuje se da smo bili u pravu kada smo najavili da ćemo se ubuduće, za zaštitu srpskog stanovništva u skladu sa Ženevskom konvencijom, oslanjati isključivo na pripadnike Civilne zaštite koji moraju biti naoružani i braniti svoj narod od šiptarskih terorista i okupatora – objavio je Pantić u svom priopćenju.

>> Eksplozija u K. Mitrovici, ozlijeđeni dječak (3) i djevojčica (10)

Komentara 4

GP
GP66
09:53 05.02.2013.

Pa nisu Albanci postavili eksploziv,nego su bacilli bombu..Klinac od 4 godine ima gelere u vratu,klinika od 10 godina po licu.

ZJ
zjerko44
10:12 05.02.2013.

zao mi je nevine djece sa bilo cije strane po ovom slucaju ispada da vecina terorizira manjinu na Kosovu prosla su vremena kad je manjina terorizirala vecinu netko srbima treba rec da su ostavljeni da se snalaze kako znaju paa to se desilo i sa srbima u Hrvatskoj ,a desit ce se i u Bosni i Hercegovini moraju prihvatit drzave u kojima zive ako su prihvatili zivjet u Crnoj Gori bez incidenata,da ne nabrajam tu je jos i Slovenija ili bilo koja zemlja u svijetu.

ZJ
zjerko44
10:27 05.02.2013.

ti si karamita licemjeran/na gdje si ti iscitao da su srbi za nesto krivi dobro si rekao Srbi imaju svoju drzavu pa onda nek dozvole ostalima da imaju svoje drzave dali je bilo problema u Sloveniji ,CrnojGori,ali tamo gdje stee htjeli prosirit teritorij i napravit veliku Srbiju bilo je rata tko ga je poceo Ameri nemoj se pravit lud tebi je mozak ispran i to na vlastitu stetu sto se vidi na primjeru kosova gazili ste ih tenkovima 80 godina doslo na naplatu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije